Sastamala-messut Vexve -areenalla

03.05.2019

27.4. messut ovat hyvässä vauhdissa, jo toinen lions-klubimme "miehistö" paikalla omalla standilla. Väkeä on runsaasti liikkeellä. Kiinnostusta toimintaamme tuntuu olevan kovasti! Hienoa!

28.4. messut on messuttu ja klubimme messu-arvonta suoritettu. Voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

190420 Messujen rakentamista 190420 Messut alkavat 

190420 Messuosastolla 190420 Arvonta messuilla

27.-28.4. Vexve Areenalla pidettävien Sastamala-messujen ohjelma Sastamalan kymppivuotissynttäreiden kunniaksi tänä vuonna pääsymaksuton.

Lapsimagneetteja molemmille päiville

Messujen ohjelmaan on tänä vuonna tuotu entistä enemmän ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille. Lauantaina lavan valtaa Kikattavan Kakkiaisen disco. DJ Kakkiainen soittaa musiikkia ja MC Citykani tanssittaa, leikittää ja liikuttaa yleisöä. Sunnuntaina pikkuväkeä viihdyttää tällä hetkellä suuressa huudossa oleva Ryhmä Hau. Messuille saapuvat pennuista Samppa ja Vainu. Esiintymisten jälkeen pennut pitävät halihetken, jonka aikana yleisö pääsee halimaan ja yhteiskuviin pentujen kanssa. Vierailevien tähtien lisäksi messuilla nähdään molempina päivinä myös Herra Hakkarainen.

Pariskuntia ohjelmalavalla: lauantaina Palsanmäet, sunnuntaina Larmit

Aikuisempaan makuun on asumisen ja vapaa-ajan teeman alle kerätty tällä kertaa asiaa niin sisustamisesta, puutarhasta, remontoinnista kuin elämänhallinnastakin.

Lauantaina ohjelmassa kuullaan sisustussuunnittelija ja -toimittaja Maija Lukkari-Nymanin näkemyksiä sisustuksen uusimmista ja tulevista trendeistä ja rohkaistutaan tekemään itse pientä pintaremonttia Kotirempat remonttimiehen Ari Lahden neuvoilla. Lauantaina ohjelmassa on myös hyväntekeväisyyshuutokauppa. Huutokaupan vetää huutokauppakeisari Aki Palsanmäki apureinaan vaimo Heli ja apumies Markku. Hyväntekeväisyyshuutokauppaan toivotaan sastamalalaisten yritysten tuotteita ja sen tuotto lahjoitetaan myöhemmin nimettävään paikalliseen kohteeseen.

Sunnuntaina ohjelmassa on asiaa puutarhanhoidosta ja elämänhallinnasta: puutarhaohjelmista ja -kirjoista tuttu Sonja Lumme johdattelee yleisön keväisten puutarhatöiden pariin. Elämänhallinnan ja paremman jaksamisen eväitä jakavat Jutta ja Juha Larm. Remontoinnista kiinnostuneille käytännön vinkkejä antaa sunnuntainakin Kotiremppojen Ari Lahti.

Messut juontaa Ilkka Nykänen.

Ohjelman lisäksi Sastamala-messuilla pääsevät esille noin 60 sastamalalaista yritystä ja muuta toimijaa, joiden tarjontaan ja palveluihin yleisö pääsee messupäivien aikana tutustumaan. Messuihin liittyviä ajankohtaisia asioita ja muun muassa paikkakarttaa päivitetään osoitteeseen

 

Takaisin