Tervetuloa Lions Club Sastamala/Vammalan kotisivuille

Keitä me lionit olemme?

Lions-sana tarkoittaa:
Luovuta Isänmaasi Onnellisempana Nousevalle Sukupolvelle
 
Kun haluat pitää elämänohjeenasi edellä mainittua tarkoitusta, olet palvelunhaluinen, auttavainen, käytökseltäsi ja elämäntavoiltasi moitteettomaksi tunnettu sekä haluat käyttää vapaa-aikaasi ja jopa varojasi lähimmäisesi auttamiseksi, voit sanoa olevasi lions-sanan tarkoittaman järjestön jäsen, toimintaohjeenasi ME PALVELEMME.
 
 
Lions -kauden 2020-2021 presidenttinämme toimii
Tapio Järveläinen
Puh. 044 0100 044
E-mail. tapio.jarvelainen@gmail.com

Runsas sisältöinen Sastamalan Joulu 2020 -lehti on valmistunut ja myynnissä

Nyt valmistunut Sastamalan Joulu -lehti on tuhti lukupaketti paikkakuntamme historiaa ja nykypäivää. Lehti on lions-klubimme tärkein varainhankinta-aktiviteetti ja olemme kiitollisia jokaisesta ostamastanne lehdestä.

Lehden tuotto käyttetään kokonaan lasten, nuorten, vanhustyön, vähävaraisten ja syrjäytyneiden hyväksi.

Lehteä myydään monissa Vammalan liikkeissä.

Voit tilata lehden myös kotiisi sähköpostilla.                              -osoite:sastamala.vammala@lions.fi                                                                                                                          -viesti:anna viestissä nimesi, lehden vastaanottajan nimi sekä lehden toimitusosoite.

Vastauspostissa saat maksuohjeen.

Lehden hinta on 10 € muovikalvopakkauksessa. Lehti toimitetaan maksun saatuamme Vammalan taajaman alueella ilman lisämaksua. Kotimaassa postimaksulla 3,50 ja ulkomaille maakohtaisella postimaksulla.

Lisää tietoa lehdestä tämän sivun kohdasta: "Ajankohtaista", "Sastamalan Joulu 2020"