Etäkokouksin maaliskuusta alkaen - Covil19

07.04.2020

60-vuotisjuhlat, klubimme yritysvierailut, nuorten nuorisovaihto kesältä 2020, jne. Lähes kaikki toiminta päättyi/siirtyy maaliskuun 5. päivän hallituksen kokouksen jälkeen. Myös järjestöhallinnon tasolla vuosikokoukset, koulutukset, jne. ovat siirretyt.

Haluamme omalta osaltamme suojata jäsentemme terveyttä, saatika noudattaa valtiovallan poikkeusolosäädöksiä, kokoontumisrajoituksia, jne.

Mutta siksi innokkaita olemme, että lion Istvan Vilagin kutsumana olemme jo pitäneet yhden hallituksen kokouksen Zoom -etäkokouksena. Hyvin toimi, kuva ja ääni välittyi hyvin ja presidentti Kari Voittomäki veti kokouksen melko normaalisti. Läheisyys oli toki merkittävä puute, jolle ei voida mitään. 23.4. kokoonnutaan sitten samalla alustalla vuosikokoukseemme.

Näin toimien pystymme suorittamaan kevään aktiviteettimme, koskien mm. stipendien lahjoittamista Sastamalalaisille Vammalan Lukiossa, Saskyssä (ammattikoulu, Käsi- ja Taideteollinen Oppilaitos, Karkun kotiteollisuus- ja sosiaalialan oppilaitos), Sastamalan Musiikkiopistossa ja Sastamalan 4-H yhdistyksessä.

Presidenttimme Kari Voittomäki on pitänyt selkeätä linjaa: Hyvänkään harrastuksen vuoksi ei kenenkään pidä sairastua.

Hyvää kevättä kaikille!

 

Takaisin