Lions-107E piirin ensimmäinen koulutus- ja tiedotustilaisuus

10.09.2019

Piirifoorumi alkoi 7.9.2019 Valkeakosken Sääksmäellä Pappilanniemen kurssikeskuksessa kahvittelulla puoli yhdeksän aikaan kauden piirikuvernööri Sirkka Voutilaisen koolle kutsumana.

Kello 9.30 klubien toimihenkilöille oli järjestetty koulutukset. No tietysti presidentin-, rahastonhoitajan- ja sihteerin koulutukset. Mutta koulutukset oli järjestetty myös klubien GST:ille, GLT:ille ja GMT:ille. Ei liene epäilystä siitä, etteikö kansaivälisessä päämajassa olisi kansainvälisen presidentin Jung-Yul Choi:n ja puolison Seong-Bok Yang:in kauden alussa mietitty tulevaisuuden visioita. Tosin asioilla on jo vanhemmat syntyjuuret, mutta nyt alkavat asiat näkyä Pirkanmaalla. Kun asioita vähän pengomme klubissamme, nimet ja tavoitteet kyllä selvenevät ja taustalta löytyy klubitoiminnan palvelemisen ja yhdessätekemisen uudistavia tavoitteita. Tuntui siltä, että nuo kolme tehtävänimikettä saavat myös kotimaiset käsitenimet.

Lyhyt oppimäärä:

- GST, Global Service Team, kansainvälisen Lions -järjestön läpi leikkaava, palveluun keskittyvä toiminto. Klubissa Matti on nimetty GST:ksi . Osallistuin koulutukseen ja tulen tuomaan ajatusta esille. Taustalla on kansainvälisten tavoitteiden mukaan ottaminen, läpinäkyvyys ja vuorovaikutteisesti sähköisen viestinnän mahdollisuuksia hyödyntäen. Piirimme GST on Tuomo Kemppainen, tuomo.kemppainen@ippnet.fi

- GLT, Global Leadership Team. Tämä on koulutuksen toiminto. Tapio on meidän klubissa GLT. Oman piirimme koulutusjohtaja Pj. Pekka Siitonen, LC Lempäälä

- GMT, Global Membership Team. Hyvään klubihenkeen ja uudistumiseen tähtäävä toiminto. Samoin läpi organisaation avoin ja kannustava toiminto. Meidän GMT:hän on Janne. Piirin GMT Marja Sundström, LC Lempäälä/Sääksjärvi.

Tärkeät kolme asiaa. Koetetaan ajan kuluessa katsoa löytyykö otsikoiden alta meillekkin sopivaa!

Piirifoorumin ohjelmassa oli kello 14 alkaneet alueiden tiedotus- ja ajatustenvaihtotilaisuuudet.

IMG 20190907 130844 IMG 20190907 124256

Takaisin